Jump to content

Attn Aaron and Ian


Rob Peters

Recommended Posts

Aaron and Ian,

Recently while surfing the club website I am seeing the below message pop up.  It seems to be happening more and more.  I just hit the back arrow and then try to load the same thing and it comes right up.  I am seeing this on my tablet, laptop and phone so it is not device related.  Any ideas what is going wrong here on the site?  It does not happen on facebook or any other place I go on the web.  

The message is shown below in red typeface

rob

 

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Link to comment
Share on other sites

It has happened to me at least 5 times today but maybe I am on here too much.

rob

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Rob Peters said:

It has happened to me at least 5 times today but maybe I am on here too much.

rob

Can never be on here to much Rob, I'm usually in and out several times a day. I get that message once in a while I thought it was my wi fi 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, sbarnette said:

I just got it trying to read this post!

Me too, lol.

Link to comment
Share on other sites

The upgrade did not help Aaron.  It just did it to twice in the last few minutes.

rob

Link to comment
Share on other sites

Unfortunately my expertise is limited to clicking the upgrade button, LOL. I suggest messaging Ian to see if it is something he can help with.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

My I phone updated recently so I can’t say for sure what is wrong but on this site it’s very slow loading topics and backing out and I get alot of “ server unavailable “. I back out after waiting and carry on. 

2B30CDA9-2BA1-4D2B-868E-7296AC926974.png

Link to comment
Share on other sites

I’m getting the same issues and corrects itself when I refresh. It might be an issue with our server which would have to be addressed by Ian. I am not a computer/server tech person.

Link to comment
Share on other sites

I keep getting the same message several times whenever I get on this site hit the back arow and try again and it works most of the time

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...